• Dilluns, 27 de Maig de 2019

CAIGUDA A NIVELL GLOBAL DELS WEBS I APLICACIONS DE LA COMPANYIA DE MARK ZUCKERBERG

13 de Març: Facebook, Instagram i Whatsapp, amb problemes de connexió arreu del món

FILE PHOTO: Silhouettes of mobile users are seen next to a screen projection of Facebook logo in this picture illustration taken March 28, 2018.  REUTERS/Dado Ruvic/Illustration/File Photo - RC1D3E57A5D0
FILE PHOTO: Silhouettes of mobile users are seen next to a screen projection of Facebook logo in this picture illustration taken March 28, 2018. REUTERS/Dado Ruvic/Illustration/File Photo - RC1D3E57A5D0

Facebook, Instagram i també Whatsapp registren problemes de connexió globalment, tant en la versió web com en les respectives aplicacions. Els problemes han començat a les cinc de la tarda i han afectat sobretot el Regne Unit i la costa est dels Estats Units.

En el cas d'Instagram, els usuaris tenen problemes per connectar-se a l'aplicació mòbil i a l'hora de pujar fotografies, mentre que a Facebook els principals problemes són a l'hora d'accedir a la versió web, a l'hora de fer publicacions i de registrar-se.

Whatsapp, la majoria de problemes estan relacionats amb l'enviament i la recepció de missatges. Els usuaris no poden enviar fotografies ni GIFs.

 

 

Segons el web Down Detector, els problemes han afectat sobretot Barcelona i rodalia, així com València i Madrid.

Facebook notifica als usuaris els problemes tècnics

Amb una piulada a Twitter, Facebook ha explicat que "són conscients dels problemes que tenen en les seves aplicacions" i que "estan treballant per solucionar el problema al més aviat possible".

 

Facebook@facebook

We’re aware that some people are currently having trouble accessing the Facebook family of apps. We’re working to resolve the issue as soon as possible.

29 mil

Información y privacidad de Twitter Ads

21 mil personas están hablando de esto


Més tard, la companyia de Mark Zuckerberg ha descartat que els problemes fossin produïts per un atac DDoS, la tècnica que utilitzen alguns pirates informàtics:

 

Facebook@facebook

Replying to @facebook

We're focused on working to resolve the issue as soon as possible, but can confirm that the issue is not related to a DDoS attack.

17.7K

Twitter Ads information and privacy

14.7K people are talking about this