• Miércoles, 17 de julio de 2019

Rua de Carnaval 2018 · Colles admeses

RUA-PDA-2
RUA-PDA-2

Relació complerta per a les rues de matí (11 h) i tarda (16 h)

Un cop realitzada la primera fase d’inscripcions per a la Gran Rua de Carrosses i Comparses del Carnaval de Platja d’Aro, dissabte 10 de febrer, l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro fa públic el llistat de colles admeses [ consulteu document adjunt al final d’aquesta notícia ]. Per a Rua de Matí (11 h) encara hi ha quatre places disponibles, en canvi, ja s’han omplert totes places disponibles per a la Rua de la tarda (16 h). Les participants a la rua matinal tindran subvenció, però no optaran a premi; les de tarda a més a més, optaran a premi.

S’estableixen cinc grans categories amb guardons per als cinc primers classificats de cadascuna de les mateixes: Carrossa Gran (2.475 euros en premis), Carrossa Petita (1.695 euros en premis), Comparsa (1.450 euros en premis), Disfressa (1.450 euros en premis) i Colles Locals (1.040 euros); i també premi únic a la millor colla debutant en el Carnaval de Platja d’Aro (250 euros). A més a més s’obtindrà una subvenció de 250 euros per carrossa, i de 3 euros per cada persona disfressada (les comparses han de ser d’un mínim de 25 components).

El jurat qualificador puntuarà d’acord a criteris relacionats amb la coreografia, la disfressa, la carrossa i l’animació. La coreografia davant la tribuna on hi haurà situat el jurat és la única que es qualifica i no pot superar els dos minuts de durada. Els guanyadors del concurs es donaran a conèixer durant el ball de Carnaval que es realitzarà el mateix dissabte 10 de febrer al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro. La festa comença a la mitjanit i el lliurament de guardons serà a l’entorn de l’1.30 h.