• divendres, 10 de de juliol de 2020

Més de 300 guixolencs aniran a Perpinyà per l'acte del Consell de la República

FOTO CONSELL DE LA REPUBLICA
FOTO CONSELL DE LA REPUBLICA

Més de 300 persones ja s'han apuntat als autocars que el dia 29 surten des de Sant Feliu de Guíxols cap a Perpinyà, per assistir al primer acte del Consell de la República del president Puigdemont i els consellers,  Clara Ponsetí i Toni Comín.
En total, a hores d'ara, són 6 autocars plens però poden ser més perquè no s'ha tancat les inscripcions, cada viatge costa 15 euros. "Som conscients que ara comença el Carnaval i la gent no hi pensa gaire amb altres coses que no siguin el Carnaval, el cert és que dies abans ja s'han apuntat moltes persones i esperem més. La gent està col·laborant molt, tenim una senyora que ens fa les papallones a mà i el cop de falç, que és una novetat i altres, s'hi dediquen moltes hores per tal que aquest acte sigui un èxit", diuen les voluntàries de l'oficina guixolenca.

Recordem que el Consell de la República del president Puigdemont i els consellers Toni Comín i Clara Ponsetí, fan el primer acte a la Catalunya del Nord el pròxim 29 de febrer a Perpinyà. En aquests moments es preveu que puguin assistir de tot Catalunya al voltant de 100.000 persones, de fet, fa dies que les reserves d'hotels i apartaments estan exhaurides en aquest indret i rodalies.