• dimecres, 03 de de juny de 2020

L'inici d'obres al carrer Girona no començarà fins que no hi hagi cap cotxe aparcat

carrer girona_opt
carrer girona_opt

Els veïns del carrer Girona de Sant Feliu es mostren expectants front les obres del carrer Girona que ben segur començaran entre dilluns i dimarts d'aquesta setmana; de fet, dissabte, 11 de gener, encara hi havia cotxes aparcats a la vorera, no gaires, però suficients per frenar un inici d'obres. Els tècnics de l'ajuntament ja han dit que esperen que tots hi siguin fora. 

La previsió d'obres en uns 7 mesos, ha espantat els pocs comerços del carrer i també els hotels afectats, com l'hotel Carol que ja anuncia als seus clients que per Setmana Santa no comptaran amb pàrquing propi i pensen que això els hi reportarà moltes cancel·lacions. L'hotel Oma i fins i tot, l'hotel Elke també estaran afectats per les obres, així com l'oficina de Correus i la carnisseria Montse. Els veïns que hi viuen, estan contents en general per la gran millora que representarà la nova ordenació dels carrers, però també pateixen pels 7 mesos que es trobaran amb unes precàries solucions per accedir-hi a llurs habitatges. 

Recordem que les zones més afectades són el carrer de Girona des de la Rambla Portalet fins al carrer de les Eres, carrers Sol, Lluna, Metges, carrer Nou Algavira i un tros del carrer Joan Maragall.