• diumenge, 12 de de juliol de 2020

L’equip de govern de Tossa destinarà part del seu sou a ajudes socials pel municipi

Cada membre decidirà quin import de la seva retribució des del mes de juny i fins el mes de desembre d’aquest any anirà a entitats com el Banc del Aliments, Càritas o Creu Roja

playa-tossa-de-mar
playa-tossa-de-mar
Els membres de l’equip de govern de Tossa, format per 8 regidors de les formacions Junts Per Tossa, Endavant Tossa i Esquerra, destinaran part del seu sou a ajudes socials pel municipi.
Concretament, la intenció és que cada membre de l’equip de govern local decideixi quin import de la seva retribució des del mes de juny i fins el mes de desembre d’aquest any anirà directament a entitats com el Banc dels Aliments, Càritas o Creu Roja, que fan actuacions d’ajudes socials al municipi.
L’alcaldessa Imma Colom afirma que “d’aquesta manera es contribueix a ajudar directament a les famílies més vulnerables de la població en aquests moments d’incertesa arran de la pandèmia sanitària, social i econòmica del Covid-19”. 
Colom afegeix que “en períodes de grans crisis sempre hi ha un gran eix vertebrador que recondueix i ajuda directament a les persones més vulnerables. A casa nostra aquesta feina ha quedat demostrada per les accions d’aquestes entitats. És voluntat d’aquest equip de govern que arribin ajudes directament a qui més ho necessita per gestionar els recursos amb garantia i eficàcia”.