• dijous, 23 de de gener de 2020

UN TALLER DE PANELLETS HA OBERT LA PROGRAMACIÓ AQUEST MATÍ

Festes de Tardor i Halloween durant tota la setmana i amb novetats

La principal novetat de les Festes de Tardor d’enguany és que les activitats de Halloween, del dijous 31 d’octubre, es traslladen a la Plaça Els Estanys, davant l’estació d’autobusos. Des de la primera edició s’havien celebrat a la Plaça del Mil·lenari però, actualment, el carrer Dr. Fleming està en obres i això complica l’organització de la festa a l’emplaçament habitual.

Les Festes de Tardor 2019 han començat aquest matí, a les 10 h, en el Centre Cívic Vicenç Bou amb un Taller de Panellets.

Taller de Panellets aquest dilluns

Demà dimarts, a partir de les quatre de la tard, en el Parc de l’Estació de Castell d’Aro hi haurà una foguera i tallers de les entitats, espectacle infantil, castanyada popular i, en el Centre Cívic Ca la Rafaela, una actuació musical.

Dijous a partir de les quatre de la tarda, a la Plaça dels Estanys, hi haurà castanyada popular (cal recollir un tiquet gratuït prèviament en el Centre Cívic Vicenç Bou o a l’Oficina de Turisme de Platja d’Aro), tallers de maquillatge i manualitats de les entitats, concurs de disfresses, animació infantil i l’actuació d’entitats del municipi. A partir de les vuit, obrirà portes el 7è Túnel del Terror, que l’any passat va aplegar 900 visitants. Hi haurà una quinzena d’escenes i l’accés és gratuït. També hi haurà servei de bar i botifarrada popular.

El paral·lel, la mateixa nit de Halloween, entre les nou del vespre i la una de la matinada, els joves d’entre 14 i 29 anys podran participar en un Escape Room exterior en el nucli de Castell d’Aro. Cal inscripció prèvia a l’àrea de joventut municipal.

La programació de les Festes de Tardor continuarà el divendres festiu, 1 de novembre, amb una castanyada popular i activitats infantils a la Plaça Hipòlit Centeno a la Urbanització Dalmau a partir de les 16.30 h.

El mateix divendres, a la sala polivalent de Castell d’Aro, a partir de les quatre de la tarda, arrancarà la 1a Fira Playmobil de Castell-Platja d’Aro. L’esdeveniment també obrirà el dissabte i diumenge de les 10 a les 20 h, ininterrompudament. El preu de l’entrada, 2 euros, serà solidari perquè es destinarà a l’entitat Viu Autisme.

Les Festes de Tardor les organitzen entre l’Ajuntament i entitats com la Federació de Colles de Carnaval o l’Associació de Gent Gran de Castell d’Aro.