• diumenge, 07 de de juny de 2020

725 ALUMNES EN TOTAL A LA LLAR D’INFANTS, ESCOLA I INSTITUT

Comença el curs escolar 2019-2020 a Tossa

Diseno grafico del logotipo y el manual para el Ajuntamiento de Sant Quirze del Vallès. Diseno del estudio de Sabadell Celula. Diseno de Barcelona.
Graphic design logo and the manual for the Town Council of Sant Quirze del Vallès. Study Design Cell Sabadell. Design of Barcelona.
Disseny gràfic del logotip i el manual per l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès. Disseny de l'estudi de Sabadell Cel · lular. Disseny de Barcelona.
Diseno grafico del logotipo y el manual para el Ajuntamiento de Sant Quirze del Vallès. Diseno del estudio de Sabadell Celula. Diseno de Barcelona. Graphic design logo and the manual for the Town Council of Sant Quirze del Vallès. Study Design Cell Sabadell. Design of Barcelona. Disseny gràfic del logotip i el manual per l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès. Disseny de l'estudi de Sabadell Cel · lular. Disseny de Barcelona.

El curs escolar ha arrencat a Tossa amb 725 alumnes entre llar d’infants, escola i institut. Concretament, a la llar d’infants, s’ha començat el curs amb 59 alumnes. El curs anterior van acabar 69 alumnes. A l’escola, s’ha començat amb 436 alumnes, mentre que l’any passat es va començar amb 432. I finalment, a l’institut, en aquest curs hi ha 170 alumnes d’ESO i 60 de Batxillerat. En el curs anterior, hi havia 190 alumnes d’ESO i 60 de Batxillerat.

Cal recordar que el curs escolar ha arrencat a les comarques gironines amb 123.282 alumnes, una xifra lleugerament inferior a la registrada l’any passat quan n'hi van haver 123.358, i 9.172,5 docents, 41,5 dotacions més que el curs passat.

Al conjunt de Catalunya, el curs ha començat amb 1.581.534 alumnes a tot el sistema, públic, privat i concertat, i en totes les etapes educatives, cosa que suposa un increment d’alumnat de 536 estudiants.