• diumenge, 29 de de març de 2020

COMUNICACIÓ, RELACIONS, JOC, MENÚS O ESTUDIS TEMÀTIQUES DE LES SESSIONS D’ENGUANY

CICLE DE XERRADES “FAMÍLIES NODRIDORES 2020” AMB UNA PROPOSTA DE SIS XERRADES DE TEMES EDUCATIUS PER A MARES I PARES AMB INFANTS I JOVES

Castell_platja_Daro
Castell_platja_Daro

La Comissió d’Infància de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro ha programat una nova edició del cicle Famílies Nodridores, amb un programa de sis sessions del 12 de març al 21 de maig de xerrades sobre diversos temes d’interès adreçat a famílies amb nadons, infants, adolescents i joves -comunicació, relacions, joc, menús o estudis-, a càrrec de diversos professionals i experts en la matèria i que es desenvoluparan a diversos espais municipals i centres educatius. Totes les propostes són gratuïtes, però les places són limitades i per tant cal inscripció prèvia.

La primera és aquest proper dijous 12 de març (21 h) a l’institut Ridaura de Castell d’Aro: Comunicació en família. 30 manaments per tractar amb adolescents, adreçada a famílies amb fills adolescents; i  a càrrec de Juanjo Fernández, consultor pedagògic, escriptor i conferenciant, llicenciat en Filosofia i Lletres (inscripció prèvia a joventut@platjadaro.com). La segona, dilluns 23 de març (15 h) a la Llar Infants Municipal de Platja d’Aro amb el títol Qui decideix? Qui pren realment decisions?, adreçada a famílies amb fills de 0 a 6 anys, a càrrec d’Anna Serra Dolcet, psicopedagoga, formadora en educació conscient i creixement interior i terapeuta personal i familiar (inscripció prèvia a llarinfants@platjadaro.com).

Dimecres 22 d’abril (17 h) a la Masia Bas de Platja d’Aro Posem la mirada en les relacions familiars. La parella en la criança i la relació de germans, per a famílies amb fills de 0 a 12 anys, a càrrec de Carlota Sala, assessora de criança natural i educació conscient, instructora de ioga i mare homescholer (inscripció prèvia a espaisfamiliars@platjadaro.com). El cicle continuarà dissabte  25 d’abril (11 h) a la Casa Lila de Platja d’Aro amb el taller de cuina familiar: Planifica’t i comença el teu canvi. Com organitzar el menú familiar de la setmana de manera saludable cuinant tres hores,  per a famílies amb fills de 0 a 12 anys, a càrrec de Cristina Padrós, assessora de lactància materna i de cuina saludable (inscripció prèvia a espaisfamiliars@platjadaro.com).

Abans no acabi el curs serà el torn de la cinquena i sisena sessió. Dimarts 12 de maig (16.30 h) a la Masia Bas de Platja d’Aro Jugar i ser. La importància del joc en la infància i el paper de l’acompanyament com a pares i mares, adreçada a famílies amb fills de 0 a 12 anys, a càrrec de Jordi Mateu pare de quatre fills, membre del Centre Assessorament i Investigació d’Educació Viva, col·laborador de la Xarxa Educació Lliure, mestre, formador de professorat i assessor de centres educatius (inscripció prèvia a casalila@platjadaro.com). Darrerament, dijous 21 de maig (21 h) a l’institut Ridaura de Castell d’Aro Com motivar els nostres fills en els estudis, adreçada a famílies amb fills adolescents, a càrrec de Carles Ventura, diplomat en Coaching a joves i persones del seu entorn, Youth Impact Diploma a The Coaching Academy (Anglaterra), coach certificat per la International Coach Federation, llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses i MBA per ESADE (inscripció prèvia a joventut@platjadaro.com).