• diumenge, 07 de de juny de 2020

11.428 kg en el Gran Recapte d’Aliments

11.428 kg en el gran recapte d'aliments
11.428 kg en el gran recapte d'aliments

Les entitats recullen 1.682 euros per a La Marató

Castell-Platja d’Aro va participar el primer cap de desembre de 2017 en el Gran Recapte d’Aliments a Catalunya. Una acció coordinada pel Servei Municipal de Distribució d’Aliments de l’Ajuntament a deu supermercats locals, que conjuntament a les aportacions de diversos organismes, entitats, particulars i empreses han aconseguit 11.428 quilos de productes bàsics per a una dieta correcta que s’oferiran a les persones del municipi que, per diferents motius estan en una situació de precarietat de vulnerabilitat.

Una campanya que a nivell local va comptar amb la col·laboració de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Castell-Platja d’Aro, i la participació de 171 voluntaris de 15 a 82 anys. D’aquestes, n’hi ha 16 que han continuat amb l’acció de voluntariat gestionant els productes recollits al magatzem. Unes xifres que són fruit del treball de conscienciació prèvia i del treball en xarxa de professionals i entitats.

Simultàniament, durant el mateix mes de desembre, el municipi també es va mobilitzar en favor de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio dedicada a recollir fons a l’estudi i tractament de les malalties infeccioses amb activitats organitzades per diverses entitats del municipi, amb la col·laboració dels comerços, serveis i restaurants locals i el suport de l’Ajuntament, aconseguint recaptar 1.682 euros.